Az együtt töltött idő minden percėt magammal viszem. Köszönöm, hogy segítettetek másképp látni a világot. Köszönöm Mindenkinek, hogy engedhettétek belátni a ballonkabát mögé, a könnyek és a nevetésék közé, hogy mertetek megmutatkozni. Örülök, hogy részese lehettem ezeknek a bensőséges percek ék és, hogy Márti és Feri segítségével megengedhettük magunknak, hogy pőrére vetkőzve megmutathassúj sebeinket egymásnak. 
.kulcs4

Köszönöm és jaj, de jó látni, hogy van, aki nem ragad bele az anya szerepbe. Köszönöm, hogy láthattam rajtad, hogy a kor és a hivatásban megélt tapasztalat egyre több életet is adhat.

Bori (45)

kulcs5

Köszönöm a kedvességed és a minden rezdülésünket észrevevő radarodat.

kulcs3

Kati (28)

 

 

Összességében úgy érzem, hogy magabiztosabb, vidámabb, nyitottabb és felszabadultabb ember lettem.

 


kulcs1

Leporoltam a múltamat, megtaláltam bizonyos összefüggéseket. Megszabadultam sok nyomasztó gondolattól: már nem hibáztatom magam bizonyos dolgok miatt. Sok szomorúság is ért, de ezek is segítették az előrelépésemet.


kulcs1

 

Elvárások nélkül érkeztem a csoportba: nagyon sokan ajánlották a pszichodrámát, úgy éreztem, egyszer nekem is ki kell próbálnom.

Azt gondoltam magamról, hogy kellő önismerettel rendelkezem, így inkább megerősítésekre számítottam, nem pedig nagy fölfedezésekre.

E tekintetben nem is ért meglepetés, de azt nem sejtettem, hogy mekkora nagy előrelépést jelent számomra, a "csak" megerősítés is. Minden amit tudtam magamról, határozottabb kontúrokat kapott, és ez nekem nagyon sokat jelent.Eddig is tudtam, ki vagyok, honnan jövök és merre tartok, de most mindenben biztosabb vagyok, és főleg magamban.


kulcs1

 

 

Köszönöm a mindannyiótoknak, hogy védett, gyöngéd keretet adtatok ahhoz a belső munkához, utazáshoz, amit általatok és veletek átélhettem. Köszönök minden olyan témát, amit tőletek kaptam, amiken keresztül sok új szempont és nézőpont került elém, és tágította a saját szűkös látókörömet. Köszönöm, hogy köztetek kisírhattam magamat, hogy nem voltak elvárásaitok felém, szabadon alámerülhettem és felemelkedhettem a magam tempójában. És végül köszönöm, hogy megtanultam a belső utazásokra való reflektálást, a folyamatos önreflexiót, amit annyit gyakoroltunk, hogy meglepő módon természetessé vált a hétköznapjaimban is.

Kinga

kulcs1

Húúúúú!!!! Én nagyon-nagyon-nagyon örülök, hogy egy nehéz élethelyzetben bekerültem ebbe a dráma csoportba! Nehéz volt férfiként levetnem a magam kreálta önképemet, de a többiek megnyílásai mind-mind a saját életemben is visszhangra találtak. A közösség segítségével sikerült elindulnom egy olyan úton, amin eljuthatok oda, hogy a magamról magamnak alkotott képem jobban hasonlítson arra, amilyen valójában vagyok és amilyennek mások látnak. Az okok feltárása és felismerése miatt könnyebb elfogadnom gyengeségeimet, hibáimat; azok megértésével pedig kikerülni azokat a helyzeteket és rossz "megoldóképleteket", amelyekbe eddig minduntalan visszaestem.
Sokan vagyunk, akik azt gondoljuk, hogy ha kiderül, milyen hibám, hiányosságom van, akkor emiatt mások majd elítélnek. A csoportban a legjobb annak a megélése volt, hogy a csoport tagjai a hibák megismerésekor nem elítélnek, hanem segítenek kilépni belőle! Ez hatalmas!
Zoli (53)

 

kulcs1

" A csoportban eltöltött idő számomra nagyon fontos volt, mert különleges teret adott annak, hogy mélyebben meglássam önmagam. Sokkal szabadabbnak érzem magam az életemhez való viszonyomban. Sok-sok hála és köszönet, a csoporttársaknak és természetesen a vezetőknek: nagy ajándék, amit kaptunk Általatok!" (32 éves Nő)

 

kulcs3

"Hálával gondolok vissza a másfél évünkre, mely alatt sokat tanultam magamról  és megtanultam bátrabban kezelni helyzeteket, látni a jó irànyt, magabiztosabbnak lenni.Ezt Nektek köszönhetem! A megértő figyelemnek amellyel mindannyian kisértetek. Valamilyen különleges láthatatlan kapcsolat maradt közöttünk, mely csak a pszichodráma szabad és szeretetteljes légköre épitett fel." ( 34 éves Nő)

 

kulcs4

"Nagyon köszönöm Nektek ezt a másfél évet, mert nagyon sokat fejlődtem. A munkahelyemen túl sokat nem változik a helyzet , de már nem veszem a szívemre, amikor újra összecsapunk." ( 28 éves Nő)

 

kulcs5

Ha tetszett, ossza meg ismerőseivel!
Kövessen minket!